Bancile recruteaza in aceasta perioada de la administratori de cont si ofiteri colectare debite, la directori de agentie. Despre ce vor angajatorii de la candidati si in ce orase va puteti angaja in domeniu, in materialul urmator. Lista posturilor vacante in aceasta perioada la Banca Transilvania, Raiffeisen Bank si ING Bank, potrivit Economica.net

Banca Transilvania recruteaza in aceasta perioada pe postul de ofiter colectare debite la Ploiesti si la Buzau. Candidatul ideal e absolvent de studii superioare economice sau juridice si are minimum un an experienta in munca. Detalii, aici.

Banca Transilvania angajeaza la Turda pe pozitia de consilier IMM. Esti eligibil pentru acest post, daca ai absolvit o specializare economica si ai cel putin un an experienta profesionala. Amanunte, aici.

Banca Transilvania cauta in aceasta perioada la Iasi candidatul ideal pentru pozitia de relationship manager corporate. Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii postuniversitare in finante sau vânzari si ai experienta in vanzari IMM si Corporate in domeniul bancar. Informatii suplimentare gasiti aici.

Banca Transilvania recruteaza la Alexandria pe postul de administrator de cont. Candidatii care au absolvit o facultate si au minimum un an experienta profesionala au sanse mari sa intre in vizorul angajatorilor. Toate detaliile, aici.

La Cluj, Banca Transilvania cauta candidatul ideal pentru pozitia de dezvoltator/administrator Oracle. Sunt avantajati la angajare candidatii care au experienta ca DBA pe Oracle, care au certificari in domeniul bazelor de date Oracle si care au experienta cu Real Application Cluster. Informatii suplimentare, aici.

Tot la Cluj, Banca Transilvania cauta un auditor intern, absolvent de stiinte economice si cu minimum un an experienta intr-un post similar. Toate detaliile, aici.

Lista posturilor vacante acum la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank cauta in aceasta perioada trei candidati potriviti pentru postul de director de agentie in fiecare din urmatoarele orase: Tirgu-Mures, Timisoara, Bucuresti. Daca ai absolvit o facultate si ai minimum 5 ani experienta profesionala si cel putin 3 ani experienta in zona financiar-bancara, esti un foarte bun vorbitor de limba engleza, atunci ai sanse mari sa fii recrutat pe acest post. Detalii, aici.

Raiffeisen Bank angajeaza in aceasta perioada la Bucuresti pe postul de junior taxe. Candidatul ideal a absolvit o specializare economica, are 2 ani experienta economico-financiara, vorbeste fluent limba engleza si are cunostinte despre reglementarile BNR, ale Ministerului de Finante, stie legislatia din domeniu, precum si standardele internationale de contabilitate si raportare financiara. Informatii suplimentare gasiti aici.

Materialul integral aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)