Raiffeisen Bank a lansat, in premiera in Romania, facilitatea de retragere de numerar de la EPOS-urile bancii instalate la comercianti, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Astfel, clientii care isi platesc cu cardul cumparaturile realizate la comercianti pot cere la casa retragerea unei sume de pana la 150 de RON din cont, fara nici un comision. Aceasta suma va aparea pe bonul de casa, alaturi de cumparaturi.

Intitulat „cash back”, serviciul este disponibil in acest moment pe terminalele EPOS Raiffeisen Bank instalate in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst din Bucuresti, Buftea si Otopeni si este valabil pentru toate cardurile Raiffeisen Bank, fie ele de debit sau de credit, destinate persoanelor fizice.

„An de an platile prin card la comercianti cresc datorita campaniilor noastre de promovare si investitiilor constante facute in servicii noi, moderne care sa permita economia de timp si o interactiune simplificata a clientului cu banca. Credem ca noua facilitate de „cash back” va fi foarte apreciata de detinatorii de carduri si implicit de comerciantii care isi doresc sa ofere servicii suplimentare clientilor lor”, a spus Mihai Negulescu, director Acceptare Carduri si e-Commerce la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este unul dintre principalii emitenti de carduri din Romania cu aproximativ 1,7 milioane de carduri active in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de credit. Reteaua de EPOS-uri a bancii a depasit 10.000 de unitati, instalate la comerciantii din intreaga tara.

„Am inceput prin implementarea serviciului cash-back la Angst, unul dintre cei mai vechi clienti ai serviciilor noastre de acceptare de carduri, dar intentionam sa extindem aceasta facilitate si catre o serie de alti comercianti interesati”, a continuat Mihai Negulescu.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)