Publicatia online BankingNews a premiat excelenta in banking in cadrul unui eveniment aniversar, prilejuit de implinirea a zece ani de activitate pe piata media. In prima parte, BankingNews a acordat 10 diplome de excelenta pentru recunoasterea meritelor unor banci sau a unor oameni in sustinerea dezvoltarii industriei bancare.

Cea de-a doua parte din Gala BankingNews a marcat decernarea a 10 premii ce reliefeaza si semnifica importanta rezultatelor consemnate de bancile romanesti pe cele mai importante segmente de activitate.

Cei zece ani in care publicatia online BankingNews a insotit, pas cu pas, bancile, observand reusitele si provocarile fiecarui actor in parte si consemnand in articolele publicate in toata aceasta perioada evolutiile, realizarile si problemele institutiilor de credit, au constituit motivatia acordarii a 10 premii cu insemnatate speciala.

Trofeele BankingNews, reprezentate de 10 monede personalizate ”10 ANI DE BANKING”, sunt cu atat mai speciale cu cat ele au fost acordate pentru activitatea bancilor din ultimul deceniu, o perioada plina de provocari pentru industria bancara.

Banca Transilvania, banca deceniului in Romania


PREMIUL ”BANCA DECENIULUI” a fost decernat Bancii Transilvania pentru curajul, dinamismul si originalitatea activitatii din perioada 2005 – 2015. Distintia a fost primita de domnul Omer Tetik, director general Banca Transilvania.

Radu Gratian Ghetea, bancherul deceniului in Romania


PREMIUL ”BANCHERUL DECENIULUI” a fost acordat domnului RADU GRATIAN GHETEA pentru promovarea, sustinerea si apararea valorilor comunitatii bancare din Romania si pentru rolul covarsitor pe care l-a avut in ”renasterea” CEC Bank.

BCR desemnata ”Cea mai buna banca pe creditare” si ”Cea mai buna banca pe economisire”


PREMIUL ”CEA MAI BUNA BANCA PE CREDITARE” a fost decernat BCR pentru excelenta in activitatea de creditare si rolul de promotor pe segmentul de profil. Premiul i-a fost inmanat domnului Ionut Stanimir, director executiv al Directiei de Comunicare.


PREMIUL ”CEA MAI BUNA BANCA PE ECONOMISIRE” a fost acordat tot celei mai mari banci din Romania pentru excelenta in activitatea de economisire si rolul de promotor pe segmentul de profil. Acelasi Ionut Stanimir, director executiv al Directiei de Comunicare din cadrul BCR, a fost persoana care a primit distinctia BankingNews.

Raiffeisen Bank, cea mai buna banca pe piata cardurilor


PREMIUL ”CEA MAI BUNA BANCA PE PIATA CARDURILOR” a fost decernat Raiffeisen Bank pentru cresterea spectaculoasa in activitatea de emitere a cardurilor si pentru rolul de lider pe segmentul carduri de credit. Premiul i-a fost oferit doamnei Anca Nutiu, Director, Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Visa, premiul pentru inovatie pe piata cardurilor


PREMIUL ”INOVATIE PE PIATA CARDURILOR” a fost acordat VISA pentru pentru consecventa in furnizarea celor mai noi si mai bune optiuni si modalitati de plata. Premiul i-a fost decernat domnului Catalin Cretu, Director Regional pentru Romania, Croatia si Slovenia VISA Europe.

Bancpost, premiul pentru serviciul de personal banking


PREMIUL ”PERSONAL BANKER” a fost atribuit Bancpost pentru promovarea si adaptarea produselor si serviciilor exclusiviste si personalizate la nevoile unui spectru larg de clienti. Premiul a fost ridicat de doamna Mariana Iosif, directorul directiei Personal Banking Bancpost.

Banca Transilvania, cea mai buna banca pentru IMM-uri


PREMIUL ”CEA MAI BUNA BANCA PENTRU IMM” a fost acordat Bancii Transilvania pentru suportul acordat intreprinderilor mici si mijlocii si perseverenta in promovarea spiritului antreprenorial. Distintia a fost decernata doamnei Anca Craciun, director Private Banking Banca Transilvania.

CEC Bank, cea mai buna banca pe fonduri europene


PREMIUL ”CEA MAI BUNA BANCA PE FONDURI EUROPENE” a fost decernat CEC Bank pentru implicare si dedicare in procesul de absorbtie a fondurilor europene. Doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a primit distictia din partea publicatiei online BankingNews.

EximBank, cea mai buna banca pentru dezvoltarea comertului exterior


PREMIUL ”CEA MAI BUNA BANCA PENTRU DEZVOLTAREA COMERTULUI EXTERIOR” a fost acordat EximBank pentru pentru sustinerea, dezvoltarea si promovarea exporturilor si a investitiilor romanesti in strainatate. Distinctia i-a fost inmanata domnului Doru Bulata, Consilier Presedinte/Vicepresedinte EximBank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)