Zilele de 30 noiembrie (Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Ocrotitorul României) și 1 decembrie (Ziua Națională a României) sunt sarbători legale în care nu se lucrează.

Sucursalele și agențiile băncilor nu vor avea program cu publicul în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Vor exista însă și excepții, reprezentate în special de agențiile din hipermarketuri.

BCR își informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul joi, 30 noiembrie 2017, cu ocazia Sărbătorii Sfântului Andrei, precum și vineri 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare. Programul de lucru cu publicul este afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii.

ATM-urile și mașinile multifuncționale, disponibile permanent

BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.
Cienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare prin Internet Banking,  la telefon, apelând gratuit serviciul Phone banking (Alo 24 Banking BCR) la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi.

Zilele de 30 noiembrie si 1 Decembrie 2017 sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor bancii din hypermarket-uri, mall-uri si din reteaua Selgros. În aceste unități, programul va fi 10-17.00.

Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura permanenta pentru relatiile cu clientii ,pentru urgente Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti de Top;

Și Banca Transilvania si-a informat clienții cu privire la programul special. Potrivit băncii, sediile BT vor fi inchise. Exceptie vor face:

-agentiile din centrele comerciale din tara vor fi deschise in intervalul 12.00-19.00;

– agentiile din centrele comerciale din Bucuresti (Feeria, Mega Mall, Veranda Mall, Plaza Mall) vor fi deschise in intervalul 12.00-22.00.agentiile din centrele comerciale din tara vor fi deschise in intervalul 12.00-19.00.

 

Clientii au la dispozitie solutii alternative pentru realizarea platilor si tranzactiilor, prin BT24 Internet Banking si Mobile Banking.

Detalii contact echipa Call Center: 0264 308 028; 0264 594 337; 0800 802 273; contact@bancatransilvania.ro, Intreb BT. Detalii despre reteaua bancii pot fi consultate aici.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)