Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în zilele de 6, 7, 8 si 9 aprilie 2018, sucursalele bancare vor fi închise. Excepție fac unele unități deschise în centrele comerciale și mall-uri.

BCR îşi informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 6-9 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

Programul de lucru cu publicul este afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii. ATM-urile și mașinile multifuncționale, disponibile permanent

BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare:
–    prin Internet Banking (Click 24 Banking BCR) accesibil de pe orice calculator și tabletă;
–    la telefon, apelând gratuit serviciul Phone banking (Alo 24 Banking BCR) la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 pentru apeluri internaționale, serviciu disponibil non-stop
–    prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi.
În plus, clienţii care apelează InfoBCR vor beneficia non-stop de următoarele servicii:
–    Asistență de specialitate în utilizarea serviciilor de Internet și Mobile Banking;
–    Asistență de urgență pentru deținătorii de carduri BCR;
–    Informaţii personalizate și generale despre produsele şi serviciile BCR.
Numerele de telefon InfoBCR:
•    0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din strainatate la tarif normal;
•    021/311.10.01 sau 021/311.02.16, apelabile din orice rețea din țara si din străinătate, la tarif normal.

Raiffeisen Bank îşi informează clienţii că sucursalele sale sunt închise, inclusiv Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros-urilor si a mall-urilor.

Agenţiile din centrele comerciale deschise în Duminica Pastelui sunt cele situate în AFI Mall din Bucureşti şi Ploieşti, în intervalul orar 14.00-22.00.

Potrivit băncii, departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR.

Şi clienţii Banca Transilvania sunt informaţi că majoritatea sediilor BT din România vor fi închise. Astfel, in aceste zile vor fi deschise doar agentiile BT din mall-uri si centre comerciale.

Potrivit băncii, programul acestora va fi în funcţie de programul centrului comercial în care sunt situate. Agenţiile vor fi deschise luni şi vineri, iar operaţiunile care se vor putea realiza sunt următoarele:
Casa de schimb
Operatiuni la Automatele de plati, la ATM, la Recycler
Depuneri de numerar pe baza de foi de varsamant
Actualizari de date ale clientilor in enrollment
Activitati de vanzare produse catre clienti

 Sediile BT din Italia vor funcţiona după următorul program:
Sucursala Italia (Roma) va fi deschisa vineri si inchisa sambata Agentiile Casilina si Villanova vor fi deschise vineri pana la ora 14.15, iar sambata vor fi inchise

Clienţii au la dispoziţie alternative pentru realizarea plăţilor şi tranzacţiilor:

BT24 Internet Banking si Mobile Banking
BT24 Facturi
Bancomate, BT Express Plus (bancomatul multifunctional), POS-uri
Aplicatia BT Pay pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul.

Detalii contact Call Center: 0264 308 028; 0264 594 337; 0800 802 273; contact@bancatransilvania.ro, Intreb BT.

 

Ştire în curs de actualizare…

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)