Cu ocazia Sărbatorilor de Paște și 1 Mai băncile vor avea program special. Sucursalele bancare vor fi închise în zilele de 26, 28, 29 aprilie și 1 Mai, excepție vor face agențiile din centrele comerciale. Nu chiar în fiecare zi, dar vezi programul mai jos:

Program Banca Transilvania

Cu ocazia sarbatorilor de Paste si 1 Mai, Banca Transilvania isi informeaza clientii ca unele agentii din centrele comerciale vor functiona dupa cum urmeaza:

Vineri, 26 Aprilie, si sambata, 27 Aprilie: 12:00-18:00
Duminica, 28 Aprilie: toate unitatile BT sunt inchise
Luni, 29 Aprilie, si miercuri, 1 Mai: 12:00-18:00

Poti sa faci doar anumite operațiuni:

Schimb valutar
Tot ce vrei sa faci la ATM sau la BT Express Plus
Depuneri de numerar pe baza de foi de varsamant
Actualizari de date – daca crezi ca s-a schimbat ceva

Sediile BT din Italia vor functiona dupa urmatorul program:

Vineri, 19 Aprilie: deschis pana la 13:15
Vineri, 26 Aprilie: deschis pana la 13:15
Luni, 22 Aprilie, joi 25 Aprilie (Ziua Eliberarii), luni 29 Aprilie, si miercuri 1 Mai: inchis

Oricum, noi suntem online non-stop cu urmatoarele tool-uri:

BT24 Internet Banking si Mobile Banking
BT24 Facturi
Bancomate, BT Express Plus (bancomatul multifunctional, unde poti face depuneri, retrageri numerar si schimb valutar)
Aplicatia BT Pay pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul.

Program BCR

BCR informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate vor avea următorul program cu ocazia Sărbătorilor de Paste:

Intre 26 aprilie – 29 aprilie 2019 – închis, cu excepția sucursalelor din centrele comerciale și mall-uri, care vor funcționa după programul acestora
1 mai – închis, cu excepția sucursalelor din centrele comerciale și mall-uri, care vor funcționa după programul acestora

Programul de lucru cu publicul este afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii.

Pentru efectuarea de operaţiuni clienţii au la dispoziţie, în permanență, următoarele variante:

Reţeaua de echipamente self services BCR – Bancomate, Ghișee Rapide, Automate Schimb Valutar şi Ghișee Multifuncţionale pentru eliberare numerar, depunere numerar, rambursare sume pentru cardurile de credit, plăți facturi, schimb valutar, transferuri între conturi proprii, interogări sold și listare mini-extrase;
Internet, prin George, la adresa george.bcr.ro sau direct din aplicația mobilă George disponibilă pentru telefoane smartphone cu sistem de operare Android şi iOS;
Apel telefonic, prin Alo 24 Banking BCR, la numărul de telefon 0800.801.BCR (0800.801.227) – gratuit din orice reţea naţională.

Program BRD

Vineri, 26 aprilie, duminică, 28 aprilie și miercuri, 1 Mai 2019, majoritatea unităţilor BRD vor fi închise.

În mod excepțional, unităţile BRD din unele centre comerciale vor lucra cu clienţii și în zilele de vineri, 26 aprilie, luni, 29 aprilie 2018 și miercuri, 1 mai; orarul acestor agenții va fi sincronizat cu programul respectivelor centre comerciale.

În perioada 26 aprilie – 1 Mai 2019, Centrul de Contact al BRD va avea următorul program

Vor fi disponibile non-stop următoarele servicii:

opțiunile automate de consultare sold/operațiuni
serviciile de urgență dedicate posesorilor de carduri.

Centrul de Contact al BRD este accesibil pe următoarele coordonate:

0800 803803 (apel gratuit în rețeaua Telekom)+4021 302 61 61 (număr cu tarif normal, apelabil din țară și străinătate) BANCA (22622 – apel cu tarif normal în rețelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile și RCS Digi Mobil) e-mail: mybrdcontact@brd.ro.

Program Raiffeisen Bank

Zilele de 26, 28 si 29 aprilie si 1 Mai sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank. Unele unitati ale bancii din supermarket-uri si mall-uri vor fi insa deschise insa si in aceste zile. De exemplu, agentia situata in Afi Cotroceni va fi singura care va lucra cu publicul inclusiv duminica, 28 Aprile 2019, intre orele 14-22.00

Departamentul Call Center va asigura permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, SmartTel, Clienti de Top in toata aceasta perioada.

Sărbători Fericite!

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)