Băncile sunt deschise astăzi, 14 august 2017, când doar bugetarii au zi liberă. Unitățile bancare NU vor avea program cu publicul în data de 15 august, fiind declarată zi liberă legală. Exceptie fac doar sucursalele bancare deschise în cadrul centrelor comerciale, mall-uri sau hipermarket-uri.

BCR își informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul marți, 15 august 2017, cu ocazia Sărbătorii Sfânta Maria Mare.

Ca excepție, unitățile din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare.

Ziua de 15 august 2017 este zi nelucrătoare și în unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros-urilor și a mall-urilor.

ATM-urile și mașinile multifuncționale, disponibile permanet

Și la Banca Transilvania, majoritatea agențiilor și sucursalelor vor fi închise. Numai în sediile BT din centrele comerciale programul se va desfășura între orele 10 și 19.

La CEC Bank, unitățile bancare vor fi închise în data de 15 august 2017.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)