Raiffeisen Bank a dat startul la “Black Friday” pentru cardurile noi de cumpărături – Standard și Gold – până în 11 noiembrie. Astfel, clienții care aleg un card de cumpărături Standard sau Gold în perioada 1-11 noiembrie 2020 vor beneficia de un bonus de 150 de lei, după ce fac plăți cumulate cu cardul de 500 de lei până la 15 decembrie 2020. De asemenea, clientul va primi taxa anuală înapoi, dacî efectueaza o singură tranzacție cu cardul până la 15 decembrie 2020.

Sunt luate în considerare toate plățile făcute cu noul card de cumpărături, inclusiv cu telefonul sau ceasul prin RaiPay, Apple Pay sau Garmin Pay. Bonusul de 150 de lei și taxa înapoi se virează direct pe card, începînd cu 22 decembrie 2020.

Cardul de cumpărături poate fi solicitat online, pe www.raiffeisen.ro/carduri-de-credit sau poate fi obținut pe loc în agențiile Raiffeisen Bank. Taxa de emitere este zero pentru cardurile de cumpărături Raiffeisen Bank.

Informatii despre utilizarea responsabilă a unui card de cumpărături gasiți în ghidul pus la dispoziție pe site-ul băncii: https://www.raiffeisen.ro/doc/ghid.pdf .

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România și peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Numarul clientilor digitali – cei care utilizeaza aplicatiile de digital banking, Raiffeisen Online si Smart Mobile – a depasit 700.000 la mijlocul anului 2020. Banca are aproximativ 5.000 de angajati, 335 de agentii in toata tara, 770 de ATM-uri, 373 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 23.000 de POS-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)