Agenție Raiffeisen Bank

Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online și instant pentru că banca și-a digitalizat 100% relația cu toate casele de pensii din România (CNPP, MAI, MapN, SRI), se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Procesarea, respectiv transmiterea dosarelor pentru încasarea pensiilor în cont deschis la Raiffeisen Bank se face exclusiv online, eficientizând timpul și efortul de ambele părți.

„Am mai parcurs încă un pas important în procesul de digitalizare a serviciilor oferite clienților noștri. Acest pas înseamnă consolidarea relației cu un segment de clienți important pentru bancă prin eficientizarea serviciilor și a proceselor operaționale. În prezent avem active aproximativ 350.000 de conturi de pensii”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte retail la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 in Romania și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) si o rețea de peste 24.400 de POS-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)