Raiffeisen Bank a lansat mai multe functionalități inovatoare pentru utilizarea serviciilor bancare la distanță folosind site-ul băncii, Raiffeisen Online sau Smart Mobile. Începutul lunii decembrie aduce o altă facilitate pentru clienții Raiffeisen Bank: un nou flux de aplicație pentru creditul de nevoi personale, Flexicredit, online, pe www.raiffeisen.ro.

Fluxul online este disponibil exclusiv pentru clienții Raiffeisen Bank pe www.raiffeisen.ro, opțiunea “Aplică Online” și pot accesa un credit de nevoi personale cu valori cuprinse între 500 și 15.000 euro (echivalent lei), pe o perioadă de maxim 5 ani, se arată într-un comunicat de presă remis de bancă.

Pe baza unor informații personale completate în formularul online, solicitantul va putea avea un răspuns imediat privind opțiunile sale de finanțare. În plus, va putea beneficia de o reducere de dobândă de 0,6% pe an, față de dobânda la un credit obținut în agenția băncii (8,52% pe an, dobândă variabilă, client de casă). Apoi clientul va fi contactat în maximum 24 de ore de un agent de vânzări și procesul de acordare a creditului va fi finalizat.

Practic, aplicând online, beneficiile pentru client sunt multiple: confort și timp redus pentru a obține o soluție personalizată de finanțare, printr-o aplicație “la distanță” într-un mediu securizat, precum și o reducere de dobândă de 0,6%/an.

Raiffeisen Bank deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, 96.000 IMM-uri și  8.000 de companii. Rețeaua Raiffeisen Bank numără peste 478 de unități, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri și 131 de MFM (automate multifuncționale).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)