Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank majoreaza, din nou, dobanzile la produsele de economisire in lei. Majorarea se aplica pentru toate depozitele la termen, in lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a Raiffeisen Bank. Cea mai inalta dobanda, in lei, platita de banca este de 6.00% pe an, pentru depozitele cu scadenta de 2 ani.

Astfel, Raiffeisen Bank sustine clientii cu o oferta diversificata, cu solutii si produse de economisire sau investitii potrivite, in functie de nevoi, obiective financiare si stilul de viata al fiecaruia.

“Continuam consilierea si incurajarea clientilor sa-si creeze o rezerva financiara sanatoasa si sa economiseasca pentru planurile pe termen scurt si mediu, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanti pentru clientii nostri si pentru nevoile lor financiare.

Totodata, prin aceasta crestere ne dorim si reducerea impactului negativ, indus de inflatia in crestere, asupra disponibilitatilor clientilor nostri.” a declarat Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Pe langa depozitele standard, pe termen de 12 si 24 luni, produse ce bonifica dobanzi atractive, clientii pot opta si pentru Flexidepozit – depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple si, de asemenea, permite si o retragere partiala, in caz de nevoie.

Oferta de produse economisire e completata de contul de economii Super Acces Plus in lei, fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere.

Tabel cu dobanzi produse de economisire

Produs de economisire in lei  Dobanda bonificata (% pe an) 
Depozit pe termen de 24 luni 6.00%  
Depozit pe termen de 12 luni 4.75%
Flexidepozit – pe termen de 6 luni 4.25%
Cont de economii Super Access Plus 1.00%

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)