Raiffeisen Bank oferă dobânzi mai mari clienţilor de casă, mai precis celor care îşi încasează lunar salariul său pensia într-un cont deschis la Raiffeisen Bank, dar şi celor care utilizează canalele digitale, Raiffeisen Online şi Smart Mobile.

Depozitele la termen în lei pentru clienţii de casă beneficiază de un bonus de 0,25%, peste rata de dobândă standard. În plus, dacă un client de casă deschide depozitul printr-un canal digital, bonusul se majorează la 0,50%, pe an.

Depozitele pe termen lung de 24 şi 36 de luni au, de asemenea, bonusuri la dobânda standard. Astfel, cea mai avantajoasă dobânda în lei plătită de Raiffeisen Bank este de 2,25% pe an, pentru depozitele cu scadentă de 3 ani.

raiff depoziteClienţii care doresc mai multă flexibilitate pot opta pentru depozitul la termen de 4 luni „Flexidepozit” – permite alimentari ulterioare, oferă bonus pentru sumele nou depuse şi permite o retragere parţială, în caz de nevoie.
La fel, contul de economii “Super Acces Plus” beneficiază de o dobândă mai mare şi un bonus de dobândă pentru clienţii de casă sau pentru cei care îşi deschid contul de economii prin canalele digitale.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)