Raiffeisen Bank a lansat un credit nou pentru persoane fizice, in lei – Flexicredit Acasa – cu destinatie imobiliara, fara ipoteca, suma maxima fiind de 15.000 euro (echivalent in lei), pe o perioada de maxim 10 ani. Creditul poate fi folosit pentru modernizarea, extinderea, renovarea, sau refinantarea unui credit cu destinatie imobiliara.

Pentru accesarea acestui credit, clientul trebuie sa detina un avans de 40% din valoarea proiectului.

“Avand o destinatie specifica si o perioada relativ mare de creditare – 10 ani, acest nou produs vine sa completeze gama solutiilor de finantare oferite de banca. Am constatat ca aproximativ 50% dintre creditele de nevoi personale pe care le acordam au ca destinatie investitii imobiliare – modernizare, extindere, renovare” a spus Catalin Munteanu, director executiv, Aria Persoane Fizice

Pana la 31 iulie 2015 Flexicredit Acasa beneficiaza de un pret special de lansare: rata dobanzii porneste de la 9,5% pe an pentru clientii care incaseaza salariul sau pensia pe card la Raiffeisen Bank si 10,5% pentru cei care nu sunt inca clientii bancii. Clientii pot aplica la acest credit fie online pe www.crediteprietenoase.ro, fie printr-o cerere depusa la una din agentiile Raiffeisen Bank.

Clientii care aplica online pe site-ul www.crediteprietenoase.ro beneficiaza de o reducere suplimentara a costurilor creditului. In aceste cazuri, dobanda porneste de la 8,9% pe an.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)