Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank a lansat noile servicii Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business pentru clienții IMM, noi și existenți, cu un singur utilizator, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Principalele beneficii ale acestor servicii sunt autentificarea și autorizarea plăților prin intermediul aplicației SmartToken, transmiterea extraselor de cont cu un singur click, formular unic de plată, aplicații online și mobile similare, programare plăți și șabloane de plată.

“Noile noastre aplicații online pentru IMM-uri sunt intuitive și aduc un plus de siguranță în desfășurarea operațiunilor bancare. Sunt sigură că vor fi bine primite de clienții noștri pentru că ne-am concentrat mult pe simplitate și operitivitate. Suntem pregătiți să venim curând cu noi dezoltări ale aplicațiilor, integrări cu alte aplicații ale băncii, dar și cu noi produse și servicii”, a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank.

Pașii pentru prima logare în noile servicii pot fi vizualizate:

* Smart Business – https://youtu.be/aJGKh5v_B70
* Noul Raiffeisen Online – https://youtu.be/yySftQy5spg

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 în România și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.400 de POS-uri. Banca a răspuns nevoilor clienților pentru depuneri mari de numerar și a instalat deja 20 de echipamente Smart DropBox.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)