Publicația internațională Euromoney a desemnat cel mai bun serviciu de private banking din România, Friedrich Wilhelm Raiffeisen, Divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank.

Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2016 a acordat Raiffeisen Bank România patru distincții, în cadrul unui eveniment festiv care a avut loc joi seară, la Londra:
* Cele mai bune servicii de Private Banking;
* Cele mai bune servicii pentru clienții cu averi între 1 și 5 milioane dolari;
* pentru activitatea de Asset Management;
* pentru capabilitățile în Investment Banking.

Aceste premii sunt unele dintre cele mai prestigioase din lume și se acordă pentru 60 de țări, an de an, pe baza voturilor celor mai buni cunoscători ai piețelor de private banking și de investiții din țara respectivă – bancheri, analiști, specialiști în investiții etc.

Raiffeisen Bank oferă serviciile Friedrich Wilhelm Raiffeisen (FWR) exclusiv clienților săi cu averi ridicate. Serviciul FWR este oferit începând cu anul 2012, devenind ulterior serviciu de Private Banking, și administrând active de peste 1 miliard de Euro. Acest premiu este o recunoaștere a excelenței în activitatea de Private Banking a Raiffeisen Bank – consultanță financiară, acces la instrumente financiare, servicii conexe etc.

“Consultanța financiară pe care o oferim răspunde obiectivelor financiare ale clienților noștri, ține cont de valorile și dorințele lor, dar și de profilul de risc, de constrângerile de timp sau de momentul în care se află el și familia sa. Totul se transformă într-o soluție personalizată, adaptată tuturor condițiile date – economice și legate de client. Eforturile noastre, zi de zi, se regăsesc în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri, relații bazate pe încredere și responsabilitate”, a spus Andra Ion, Director de Vânzări Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

“Principala noastră preocupare este să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii de consultanță. Faptul că am fost votați ca fiind cei mai buni în domeniul serviciilor Private Bnking din România ne onorează și ne obligă în același timp, enorm. Mediul economic continuă să fie unul dificil și greu predictibil, iar în aceste condiții, clienții vor ca banca pe care au ales-o să le fie un partener informat, atent la nevoile lor, competent și de încredere”, a spus Răzvan Szilagyi, președintele Raiffeisen Asset Management.

În 2014, grupul austriac Raiffeisen Bank International AG (RBI) a decis să integreze toate activitățile sale de investment banking din România, atât cele de brokeraj și piețe de capital cât și cele de M&A, în Raiffeisen Bank, iar toate aceste activități au fost reunite într-o nouă direcție a băncii – Direcția de Investment Banking.

“Suntem onorați că eforturile noastre au fost recunoscute de această prestigioasă publicație. În 2015, am reușit o nouă performanță în activitatea noastră: cea mai mare emisiune de obligațiuni în lei a unui emitent subsuveran. Emisiunea de obligațiuni a municipiului București, de 2.2 miliarde lei, gestionată împreună cu colegii de la BT Securities, marchează o serie de premiere pe piața roâanească de capital: este primul instrument listat la Bursa de Valori București care se poate deconta în străinătate, este prima emisiune sub formă de program ce permite emitentului flexibilitatea unor oferte ulterioare și crează o curbă de randament ce oferă vizibilitate asupra prețului în emisiunile viitoare. Structura complexă a emisiunii a asigurat successul acesteia și optimizarea costurilor pentru Primărie” a declarat Dana Mirela Ionescu, Director Invesment Banking la Raiffeisen Bank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)