Raiffeisen Bank primeste titlul de „Cea mai buna banca” din Romania din partea renumitei publicatii internationale EMEA Finance, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Raiffeisen Bank International AG (RBI) a castigat 3 premii, fiind desemnata „Cea mai buna banca din ECE si CIS” „Cea mai buna banca din Austria” si „Cea mai buna banca de investitii din Austria”. Subsidiarele RBI din Albania, Slovacia si Bosnia si Herzegovina au primit fiecare titlul de „Cea mai buna banca” din tarile in care activeaza. ZAO Raiffeisen Bank, subsidiara RBI din Rusia, a primit titlul de „Cea mai buna banca straina”, iar Raiffeisen Centrobank AG, subsidiara RBI din Bulgaria, pe cel de „Cea mai buna banca de investitii”.

„Distinctiile acordate de EMEA Finance confirma calitatea serviciilor noastre si reflecta pozitia puternica a RBI in Europa Centrala si de Est. Aceste premii, venite la doar cateva saptamani dupa cele primite de la revista „Global Finance”, sunt o recunoastere a muncii noastre”, a spus Herbert Stepic, CEO al RBI.

RBI este una dintre principalele banci comerciale si de investitii pentru cei mai mari 1.000 de clienti din Austria, precum si una dintre cele mai importante banci universale din Europa Centrala si de Est, zona in care are o retea densa de subsidiare, companii de leasing precum si o serie de companii specializate in servicii financiare in 17 piete.

„Ne consideram o banca de casa pentru clientii nostri, oferind produse personalizate si solutii financiare. Acest premiu ne valideaza abordarea centrata pe client”, a explicat Karl Sevelda, Vice-Presedinte al RBI si responsabil cu afacerile corporate. EMEA Finance este o publicatie bilunara care discuta evenimentele financiare majore legate de industria financiara din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (zona EMEA).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)