Serviciile platformei sunt disponibile pentru clienții persoane juridice ai Raiffeisen Bank, pe baza înregistrării.

Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex dedicată companiilor care au operațiuni de schimb valutar în activitatea curentă, fie că vorbim de importatori și exportatori, de companii din domeniul energetic sau trading de cereale, telecom, transporturi, construcții și imobiliare sau industrie farmaceutică etc., se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru clienții persoane juridice ai Raiffeisen Bank, pe baza înregistrării. Detalii gasiți pe https://www.raiffeisen.ro/r-flex/.

Dezvoltarea aceastei platforme s-a făcut printr-o scanare profundă a pieței de către echipa băncii din zona de Trezorerie și Piețe de Capital pentru a afla direct de la utilizatori care sunt componentele pe care un produs online de tranzacționare ar trebui să le acopere. Au fost identificate astfel funcționalități neacoperite încă în piață de către soluțiile similare existente.

R-Flex oferă clienților pași ușor de parcurs, cotații competitive în timp real, un panou de comandă pentru tranzacții și conturi, dar și o interfață personalizabilă.

Beneficiile acestei platforme sunt:
• securitatea informației de la logare;
• cotații competitive pentru schimburile valutare;
• transparență și acces la mișcările pieței valutare;
• acces de oriunde;
• asistență completă, dedicată, din partea echipei băncii;
• acces la conturi și solduri în timp real.

“Ne-am dorit ca interacțiunea client-bancă, atunci când ne referim la tranzacționarea cursului valutar, să se concretizeze în interiorul unei platforme care poate să ofere siguranță, să fie ușor de folosit, accesibilă de oriunde, oricând și cu cotații competitive. Pe parcursul anului trecut am construit de la zero, împreună cu clienții noștri, aplicația pentru clienții companii”, a spus Mihai Lazăr, director vânzări trezorerie, Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România și peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.800 de angajați, 330 de agenții în toată țara, 720 ATM-uri, 393 mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.500 POS-uri.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)