Un roman plateste in fiecare luna rate in contul creditelor contractate la nu mai putin de 16 banci fara sa inregistreze restante, potrivit datelor de la Biroul de Credit, citate de Ziarul Financiar. Institutia detine informatii doar despre numarul bancilor la care persoana respectiva s-a imprumutat, nu si despre numarul creditelor, care teoretic ar putea fi mai mare.

“Sunt cativa debitori care au credite la mai mult de zece banci. Unul dintre acestia are obligatii curente la 16 banci si nu inregistreaza nicio intarziere la plata ratelelor lunare”, afirma Serban Epure, directorul general al Biroului de Credit. Potrivit Ziarul Financiar, circa 140 de clienti au credite la mai mult de zece banci.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)