Banca Transilvania organizeaza concursuri pentru ocuparea unor joburi vacante din cadrul sucursalelor din sase orase, respectiv Bucuresti, Brasov, Sfantu Gheorghe, Targu Mures, Calarasi si Piatra Neamt. Sunt vizate posturi de director agentie, consilier IMM/retail, consilier juridic, specialist workout si analist financiar.

Banca Transilvania vizeaza candidatii cu studii superioare de preferinta economice si cu experienta de minimum un an in domeniul bancar. Specialistii de resurse umane de la Banca Transilvania mizeaza pe persoanele care au abilitati excelente de comunicare si negociere, spirit de echipa, dinamism, cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului. Totodata, pentru cei care doresc sa se angajeze la Banca Transilvania, cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj.

Oferta de bonusuri si beneficii include un pachet salarial atractiv, ocazia de a face parte dintr-o echipa tanara si entuziasta, traininguri de pregatire si perfectionare profesionala, oportunitati de dezvoltare a carierei, performantele fiind apreciate si recompensate.

Toate posturile scoase la concurs de Banca Transilvania sunt disponibile pe www.ilikebanking.ro, portal care le permite utilizatorilor si sa aplice la joburile pe care le considera potrivite. Acceaseaza www.ilikebanking.ro pentru a fi la curent cu toate campaniile de recrutare derulate de bancile din Romania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)