Persoanele care aleg sa realizeze plata cu cardul pentru achitarea studiilor de piata realizate de publicatia online www.bankingnews.ro beneficiaza de o oferta speciala, care presupune achizitia unui pachet de 7 analize cu o reducere de 50%.

Practic, tariful standard de 135 euro se transforma in 67,50 euro, cumparatorii intrand in posesia unor informatii unicat care dezvaluie tabloul complet al activitatii bancilor din 2011 pe urmatoarele nise de piata: carduri, private banking, fonduri europene, ATM, POS, dar si date statistice privind evolutia numarului de clienti, angajati sau agentii.

Oferta este valabila EXCLUSIV pentru persoanele care vor realiza plata cu cardul, prin intermediul portalului securizat Paypal, care asigura siguranta tranzactiilor online fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiile de piata achizitionate vor fi livrate prin email, in format PDF, de indata ce plata a fost confirmata. Pentru a achizitiona pachetul promotional de 7 analize, care valoreaza acum 67,50 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

Cele 7 analize incluse in pachetul promotional sunt:

* Cum isi impart bancile piata de private banking (pret catalog – 27 euro)
* Top banci pe piata de carduri in 2011 (pret catalog – 39 euro)
* Top banci dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011 (pret catalog – 13 euro)
* Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2011 (pret catalog – 17 euro)
* Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011 (pret catalog – 13 euro)
* Top banci dupa numarul de clienti in 2011 (pret catalog – 13 euro)
* Top 10 banci in primele 15 orase din Romania (pret catalog – 13 euro)

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)