In august 2014 Renata Dancescu a preluat responsabilitatile manageriale ale departamentului de Relatii Publice si coordonarea tuturor activitatilor de marketing ale ASIROM Vienna Insurance Group, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Doamna Dancescu are o experienta bogata in domeniul relatiilor publice, marketingului si a proiectelor de responsabilitate sociala in domeniul asigurarilor si lucreaza de peste 10 ani in ASIROM.

Vienna Insurance Group, listat la Bursa din Viena si Praga, cu sediul social la Viena, este unul dintre cele mai importante grupuri de pe piata asigurarilor din Europa Centrala si de Est. In afara sediului din Austria, Vienna Insurance Group este a ctiva prin sucursalele sale si prin holdingurile de asigurare in Albania, Bulgaria, Bosnia – Hertegovina, Croatia, Estonia, Germania, Georgia, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus.

In plus, Wiener Stadtische Versicherung are sucursale in Italia si Slovenia; Donau Versicherung are o sucursala in Italia. Pe piata austriaca, Vienna Insurance Group (VIG) se pozitioneaza impreuna cu Wiener Stadtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)