BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank si ING Bank sunt cele sase banci care se pot mandri cu cei mai apreciati sefi de resurse umane din domeniul bancar, directori care beneficiaza de puterea conferita de dimensiunea portofoliile de angajati administrate si care se bucura de o vizibilitate apreciabila in mass-media.

Andreea Voinea (BCR), Adela Jansen (BRD), Nevenca Doca (Banca Transilvania), Irina Kubinschi (Raiffeisen Bank), Alina Dragan (UniCredit Tiriac Bank) si Manuela Dragomir (ING Bank) sunt managerii HR care raspund de destinele a peste 30.000 de salariati, mai mult de jumatate dintre persoanele care lucreaza in domeniul bancar.

Cele sase doamne se afla practic in spatele strategiilor de resurse umane, raspunzand direct de de angajarea sau demiterea de personal, de negocierea salariilor, de administrarea programelor de training, de construirea unei culturi organizationale, de instituirea sistemului de promovare a personalului etc.

www.ilikebanking.ro prezinta cateva elemente din biografiile celor mai puternici sefi de resurse umane din domeniul bancar. Citeste articolul integral pe www.ilikebanking.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)