Libra Internet Bank a inaugurat la inceputul lunii aprilie o sucursala noua, la Targu Mures. Noua sucursala devine astfel a 28-a sucursala Libra Internet Bank iar deschiderea acesteia face parte din strategia de extindere a retelei teritoriale pe care banca si-a asumat-o pentru 2012, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

Libra Internet Bank isi consolideaza astfel prezenta in zona Ardealului, unde a intrat odata cu deschiderea sucursalelor de la Cluj, Oradea, Sibiu, Brasov, identificand deja un potential de dezvoltare la nivelul nisei sale traditionale de clienti – profesii liberale si IMM-uri.

Sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: persoane fizice, specialisti ai profesiilor liberale si companii.

“Suntem printre putinele banci din Romania care au continuat sa deschida sucursale in aceasta perioada. Strategia noastra este axata in principal pe inovatie, dinamism, deschidere catre noua tehnologie, dar nu neglijam si prezenta in teritoriu, alaturi de clientii nostri: specialisti ai profesiilor liberale, companii  si persoane fizice . In perioada urmatoare intentionam sa mai deschidem noi sucursale acolo unde vom considera ca exista oportunitati reale de business, insa intr-un ritm prudent, adaptat contextului actual.” Emilian Bituleanu, Presedinte Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a lansat recent o serie de proiecte importante. Printre acestea se numara parteneriatul incheiat in luna martie cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) prin care va acorda finantare IMM-urilor in calitate de partener in cadrul programului Kogalniceanu. De asemenea, in continuarea eforturilor de a aduce tehnologia mai aproape de clienti, Libra Internet Bank a adaugat recent o noua facilitate serviciului Internet Banking, oferind clientilor posibilitatea de a-si seta alerte pentru operatiunile efectuate pe conturile lor.

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care s-a adresat sectorului medical si una din primele care a abordat categoria profesiilor liberale cu produse si servicii dedicate, iar eforturile bancii continua sa se indrepte catre identificarea necesitatilor acestora – atat cele financiare, cat si cele de informare –  astfel incat sa le putem oferi solutii optime de fiecare data.

Recent, Libra Internet Bank a fost onorata in cadrul cele de-a noua editii a Galei e-Finance cu premiul la categoria e-nnovation pentru facilitatea T+0 a serviciului LibraPay. LibraPay este primul serviciu integrat de procesare a platilor online lansat de Libra Internet Bank, si singurul de pe piata din Romania care ofera decontare in ziua tranzactiei.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)