Ziarul Finaciar dezvaluie in editia de astazi speculatiile din piata financiar-bancara, privind noul sef de la Banca Carpatica. Zvonul ca Robert Rekkers, fostul sef de la Banca Transilvania, va prelua conducerea bancii Carpatica, a inundat piata de cateva zile iar astazi primeste si raspunsuri. Zvonurile au fost alimentate in ultima perioada si de cresterile surpriza de la Bursa, actiunile Bancii Carpatica (BCC) avand o crestere de 38% fata de pretul de inchidere din 2012, pe fondul unor tranzactii mult peste media obisnuita a acestor titluri.

Aceasta crestere aparent inexplicabila vine in contextul in care pe piata circula de cateva zile zvonul ca olandezul Robert Rekkers ar putea prelua conducerea executiva de la Banca Carpatica.
Contactat de ZF, Rekkers a declarat ca “sunt simple speculatii”.

 

Citeste in ZF

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)