Subsidiarele bancilor grecesti de la noi isi convoaca actionarii incepand din aceasta luna. Alpha Bank a precizat ca urmatoarea Adunarea Generala este programata pe 26 aprilie, la Atena. ATE Bank Romania a convocat Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA), pe 30 aprilie, potrivit datelor de pe site-ul institutiei.

Ordinea de zi cuprinde revocarea domnului Sotirios Skandamis de pe pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie (CA) si numirea in functia de vicepresedinte (neexecutiv) al consiliului, precum si stabilirea remuneratiei lunare. O alta schimbare in structura CA, care este trecuta in convocatorul AGOA, este revocarea domnului Christou Konstantinos de pe pozitia de vicepresedinte al CA, numirea in functia de presedinte (neexecutiv) al consiliului si stabilirea remuneratiei lunar.

Bancpost, subsidiara EFG Eurobank, a convocat, pe 8 mai, AGOA si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA), conform datelor din Monitorul Oficial. Pe ordinea de zi figureaza luarea la cunostinta a demisiei unui membru al CA, precum si luarea la cunostinta de expirarea, la data de 27 mai anul acesta, a mandatului unui membru al CA.

Banca Romaneasca, membra a grupului National Bank of Greece (NBG), a convocat AGOA si AGEA, pentru data de 9 mai, pentru modificarea componentei si structurii CA, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial. Tot pe 9 mai urmeaza sa aiba loc AGOA si AGEA la Piraeus Bank Romania, subsidiara Piraeus Bank, potrivit informatiilor din Monitorul Oficial, citate de ziarul www.Bursa.ro.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)