UniCredit Consumer Financing IFN SA desfășoară o campanie de reduceri de primăvară care include o ofertă de creditare privind Creditele de Nevoi Personale cu o dobândă fixă de doar 6,99%/an pentru primii 200 de clienți care accesează campania.

Campania va fi disponibilă exclusiv online AICI

“Prin lansarea campaniei de Spring Sale dorim să susținem realizările clienților noștri. Este normal ca primăvara să vină cu noi planuri, dar și mai normal ca aceste planuri să fie realizate. Așadar, ne dorim să le oferim clienților participanți la campanie posibilitatea să se bucure de lucrurile care contează pentru ei printr-o ofertă de creditare cu dobândă fixă redusă la 6,99%/an”, a declarat Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing.

Primii 200 de clienţi care aplică on-line pe data de 9 martie, între orele 09:00 – 17:00, pentru un Credit de Nevoi Personale sau pentru Refinanțarea altor împrumuturi deținute la alte instituții financiare din România și care au sau vor deschide un cont curent la UniCredit Bank S.A., vor beneficia, dacă îndeplinesc condițiile pentru aprobarea creditului, de oferta specială de creditare ce include o dobândă specială, fixă, de 6,99%/an și încheierea unei asigurări de viață.

Oferta se aplică pentru orice sumă finanțată între 1.500 și 100.000 lei și presupune atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare, aceasta oferind protecție clienților în cazul incapacității de plată din diverse motive precum șomajul sau pierderea capacității de muncă.

#SpringSale cu dobânzi înjumătățite

Cu titlu de exemplu, pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 45.000 lei, pe 60 de luni: rata dobânzii anuală fixă de 6,99% (redusă de la oferta standard de 12,99%/an), comision de analiză dosar de 250 lei (perceput în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 981,81 lei (pentru rate egale), valoarea totală plătibilă 58.908,42 lei, DAE 7,71%.

Oferta de dobândă de 6,99%/an este valabilă fără necesitatea virării veniturilor într-un cont curent și doar pentru clienții care optează pentru atașarea unei asigurări de viață cu primă unică finanțată (de 0,15% din valoarea creditului înmulțit cu perioada de creditare). Asigurarea de viață este emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin UniCredit Consumer Financing IFN SA în calitate de Agent Auxiliar.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)