BCR se schimba! Tomas Spurny, seful BCR, spune ca are un singur scop: o banca curata! Echipa lui Spurny asistata de expertii firmei americane de consultanta Bain vor schimba modelul de business al BCR si vor reorganiza banca pana in profunzime, prin noi abor­dari atat pe corporate, cat si pe retail.

Ce urmareste noul sef, aflam dintr-un interviu din Ziarul Financiar. Banca va avea un nou management al creditelor neperformante care sa scoata cat mai multi bani dintr-un portofoliu de pana la 4 mld. euro.

Pana unde crede seful BCR ca poate ajunge cu noua schimbare? Pana intr-acolo unde nimeni nu a patruns: domnia sa isi doreste si o schimbare de cultura.

Spurny afirma ca ambitia sa nu este atat imbunatatirea performantei financiare a BCR, cat construirea unei banci sustenabile care sa nu mai aiba probleme in viitor. Bancherul se declara total angajat in proiectul de transformare a BCR si afirma ca este gata sa ramana in post atat cat va fi nevoie pentru a-si atinge obiec­tivele.

“Este o oportunitate pe care o asteptam de mult timp, iar aceasta banca va fi capodopera mea ca manager.” afirma acesta pentru ZF.

Insa, seful BCR stie ce urmeaza: “coordonarea si managementul intregului proces este o mare provocare.”

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)