Publicatia online www.bankingnews.ro are o super oferta care vizeaza studiile de piata disponibile contra cost, aplicand o reducere de 25% la pretul de catalog. Astfel, aveti posibilitatea de a achizitiona un pachet de 6 studii de piata, care prezinta cifrele anului 2011 pe anumite segmente de activitate bancara, al carui pret este de 81 euro, fata de 108 euro cat valoreaza materialele conform tarifelor standard (costul nu include TVA).

Studiile de piata care intra in acest pachet sunt:

* Top banci pe piata de carduri in 2011 (PRET – 39 euro)
* Top banci dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011 (PRET – 13 euro)
* Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2011 (PRET – 17 euro)
* Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011 (PRET – 13 euro)
* Top banci dupa numarul de clienti in 2011 (PRET – 13 euro)
* Top 10 banci in primele 15 orase din Romania (PRET – 13 euro)

Materialele pot fi achitate prin intermediul portalului securizat PayPal cu ajutorul platii online cu cardul bancar. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiile de piata comandate vor fi livrate prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost Pentru a achizitiona pachetul promotional de 6 analize, care valoreaza acum 81 EURO, da click pe butonul ”Cumpara” pentru a realiza plata cu cardul.

De asemenea, o alta modalitate de plata este reprezentata de transferul bancar. Pentru a achita contravaloarea studiilor de piata dorite prin transfer bancar va rugam sa transmiteti o solicitare pentru emiterea unei facturi proforme la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro, mentionand ca subiect ”Pachet promotional de 6 studii de piata” si notand datele de facturare ale cumparatorului (Nume, prenume, CNP si adresa in cazul persoanelor fizice sau Denumire, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, adresa, cont si banca pentru persoanele juridice).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)