Identificare celor mai avantajoase produse bancare constituie un subiect interesant pentru clienti dar si pentru bancheri. Clientii se intreaba mereu unde gasesc cele mai ieftine produse, iar bancherii vor sa atraga prin astfel de imprumuturi tot mai multi clienti. Asa ca, astazi citim in www.finantistii.ro un top al celor mai ieftine imprumuturi de pe piata bancara.

Regasim in material, cele mai avantajoase credite de consum in lei si in euro –  oferite de Banca Carpatica. Aceasta banca percepe o dobanda anuala efectiva (DAE) de 11,40% la un credit de 21.750 de lei pe cinci ani. Pe locurile urmatoare in clasament se afla imprumuturile vandute de OTP Bank – DAE de 14,53%, respectiv cele ale Bancii Romanesti – DAE de 15,07%. Cele mai mari costuri efective pentru creditul exemplificat sunt cele percepute de Credit Europe Bank – 18,53% si Emporiki Bank – 21,05%

Creditele de consum in lei sunt in prezent mai ieftine decat cele in moneda unica in conditiile scaderii dobanzilor practicate pe piata interbancara. In plus, unele dintre bancile mari de pe piata, ca de exemplu BCR si Raiffeisen Bank, acorda doar in lei acest tip de imprumut. Cele mai ieftine finantari pentru achizitia de locuinte sau alte proprietati imobiliare in euro sunt cele acordate de Alpha Bank, OTP Bank si Banca Romaneasca.

Restul topului il cititi pe www.finantistii.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)