Laura Boitan, Bogdan Olteanu si Aura Radu sunt cei trei masteranzi ai Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori (FFABBV), din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, care vor participa de la inceputul anului viitor la programul de internship derulat de EximBank.

Cei trei au fost selectionati in urma mai multor etape de evaluare, derulate atat de catre corpul profesoral al  FFABBV, cat si de specialisti ai EximBank, la ultima etapa a acestui proces participand 18 tineri inscrisi la programele de masterat ale facultatii. Cei trei masteranzi vor incepe sa lucreze efectiv in banca din ianuarie 2014. Programul se va derula timp de 12 luni, perioada pe parcursul careia participantii la internship vor fi si remunerati.

”Procesul de selectie a fost destul dificil pentru ca s-au inscris unii dintre cei mai bine pregatiti studenti ai programelor de master ale Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. Cei trei s-au remarcat insa printr-o bogata cultura economica si bancara pe care, acum, vor avea ocazia sa o aplice si in practica. Sunt convins ca la finalul acestui program cei trei vor ramane in echipa EximBank avand astfel ocazia de a fi parte – cu idei proaspete si energia specifica – a procesului de modernizare a bancii”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

Laura Boitan (23 de ani) urmeaza cursurile de Master Banci si Politici Monetare, Bogdan Olteanu (22 de ani) este inscris in programul de Master Finante si Banci – DOFIN (acreditat sub denumirea scoala Doctorala de Finante si Banci), iar Aura Radu (23 de ani) urmeaza programul de Master Banci si Asigurari (BANCAS).

„Am avut placerea de a lua parte la un interviu profesionist si nu la unul clasic de genul <3 defecte si 3 calitati>. Cand spun <profesionist>, ma refer la faptul ca a fost un interviu interactiv, in cadrul caruia mi-au fost adresate intrebari teoretice cu aplicatie in sfera practica. Fiind la inceputul carierei, principala asteptare din partea acestui program este acumularea unor cunostinte cat mai vaste si cat mai diverse care sa imi permita sa ma dezvolt profesional. Ma astept sa fac parte dintr-o echipa dinamica, unita, centrata pe obiective si al carei scop comun sa fie performanta”, a spus Aura Radu.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)