BCR, cel mai costisitor pariu al austriecilor de la Erste pe cresterea din Europa de Est, va fi in viitor un motiv de bucurie pentru actionari, afirma Andreas Treichl, CEO al Erste Group, citat de agentia Bloomberg.

“Revenirea va avea loc foarte curand”, a spus Treichl la adunarea generala a actionarilor Erste, care a avut loc ieri la Viena, citat de Ziarul Financiar. El a explicat inca o data ca achizitia BCR a fost costisitoare, insa era necesara pentru dezvoltarea Erste, care s-a pozitionat ca al doilea mare creditor din Europa de Est dupa UniCredit.

Amanunte despre acest subiect sunt prezentate pe www.zf.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)