UniCredit a primit din partea publicaţiei The Banker distincţia “Banca Anului” în România, Bosnia Herţegovina şi Germania. Premiile au fost anunțate în cadrul ceremoniei anuale “Bank of the Year Awards“ organizată de The Banker în Londra.

Gianni Franco Papa, General Manager UniCredit a declarat: „Suntem mândri că The Banker a desemnat UniCredit ca fiind cea mai bună bancă din Bosnia și Herțegovina, Germania și România. Aceste premii prestigioase reconfirmă realizările Grupului și efortul oamenilor din întreaga organizație. Nu ar fi fost posibile fără implicarea angajaţilor și fără loialitatea clienților noștri, și vom continua să lucrăm neobosit pentru a ne asigura că oferim produse și servicii care să fie premiate”.

Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank a declarat: “Privim prestigioasa distincţie oferită de The Banker ca pe o recunoaştere a realizărilor UniCredit Bank, dar şi ca pe un vot de încredere pentru planurile noastre de viitor. Într-o piaţă caracterizată de oportunităţi dar şi de o concurenţă puternică şi de un mediu fiscal, de business şi de reglementare volatil, am reuşit ca – mizând pe digitalizare, pe inovaţie şi pe simplificarea operaţiunilor – să fim banca numărul 1 în zona Corporate dar, mai mult, să urcăm anul acesta* pe primul loc şi în privinţa satisfacţiei clienţilor persoane fizice. Şi pe viitor, în linie cu Planul Strategic Transform 2019 și poziţionarea de lider a UniCredit în Europa Centrală și de Est, vom continua să ne consolidăm poziţia şi pe plan local”.

unic premiuPremiile “Banca Anului”, aflate la cel de-al 18-lea an, sunt un reper pentru industrie şi o oportunitate pentru instituţiile financiare din întreaga lume de a se întâlni şi a-şi celebra realizările.

Despre The Banker

The Banker este o revistă financiară lunară, parte a Grupului FT. Oferă informații economice și financiare pentru sectorul financiar mondial și și-a construit o reputaţie în privinţa stilului de jurnalism incisiv şi obiectiv.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)