McCann Erickson Bucuresti si UniCredit Consumer Financing au lansat campania „Implineste dorinte de-o viata!”, o campanie de comunicare pentru promovarea cardurilor de credit UniCredit Card Principal si UniCredit Card Premium lansate in luna martie a acestui an de UniCredit Consumer Financing, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro

Ideea campaniei porneste de la premisa ca fiecare dintre noi are intr-o viata cel putin un vis ascuns sau o dorinta inca neimplinita, pe care nu a reusit sa o transforme in realitate, pentru ca au existat mereu alte prioritati in viata. Si, cu siguranta, toti avem si o persoana apropiata careia am vrea sa ii facem o bucurie, o surpriza, prin care sa ii multumim pentru ca ne-a fost aproape. UniCredit Consumer Financing vine in intâmpinarea acestor dorinte de o viata lansând cardurile de credit UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, care te ajuta sa cumperi orice, oriundeinlume, cupânala12ratelunarefaradobândasifara sa renunti la altceva din viatata.

“UniCreditCard Principal siUniCredit Card Premium, au un design nou, elegant, semitransparent, siun pachet de beneficiiatragator. Nouacampanie de comunicaredezvoltata de McCann Erickson Bucuresti vine in sprijinul eforturilor noastre si vorbeste despre toate acele dorinte neimplinite (ale noastresau ale celo rdragi noua) pe care acum le putem realiza mai usor, cu mai putin efort, tocmai datorita noilor beneficii ale cardurilor de credit de la UniCredit Consumer Financing”, a declarat Anca Nuta, Director IdentitatesiComunicare la UniCredit Tiriac Bank.

Beneficiile noului produs

Cu  UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, utilizatorii vor avea posibilitatea sa acumuleze puncte in valoare de 2% din tranzactiile efectuate la comercianti, pe care le pot transforma in bani, pâna la 100 de lei pe luna. Astfel, isi pot cumpara ce doresc sau isi pot achita produsele bancare si comisioanele.

De asemenea, in perioada campaniei  UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, utilizatorii beneficiaza de 12 rate fara dobanda oriunde, in tara si in strainatate.

In plus, pentru clientii care au o viata activa, calatoresc si sunt mereu in cautare de oferte speciale la o gama variata de comercianti, am pregatit UniCreditCard Premium, cu acces la lounge-urile MasterCard din aeroporturile Henri Coanda si Vienna International Airport, dar si la reducerile si ofertele speciale, prin programul MasterCard Elite.

”Cu aceste produse foarte flexibile ne adresam atât clientilor care au nevoie de finantare cât si celor care au nevoie de un produs de tranzactionare.Cei care isi doresc sa-si implineasca un vis sau sa le ofere un cadou celor dragi, pot beneficia de oferta de 12 rate fara dobanda oriunde, iar cei care au nevoie de un produs de tranzactionare foarte simplu, care sa ii ajute la cumparaturile zilnice, beneficiaza de programul de loializare. Daca folosesc cardul in mod curent si achita integral sumele cheltuite pâna la scadenta, ei pot câstiga in fiecare an pâna la 1 200 de lei, fara a avea costuri cu dobânda. Practic, intr-o piata in care dobânzile la depozite ajung si pâna la 0.5% pe an, acest card ofera 2% din valoarea tuturor sumelor cheltuite la comercianti”, a declarat Gauthier van Weddingen, Director Executiv al UniCredit Consumer Financing.

 

Cum pot deveni clientii posesori ai cardurilor UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium ? Nimic mai simplu!

E nevoie doar de o singura vizita foarte scurta in orice sucursala UniCredit Tiriac Bank si apoi, in câteva zile, vor primi cardul acasa.

Campania este activain perioada 29 mai 2015 – 31 iulie 2015 si va fi comunicata prin spot  si 2 vignette TV, campanie print si online.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)