Pentru un Credit de Realizări Personale de 80.000 Lei, rată lunară 1.740,92 Lei

UniCredit Consumer Financing lansează o nouă ofertă pentru produsele de creditare de nevoi personale fără ipotecă. Astfel, începând cu 17 ianuarie 2022, clienții pot accesa produsele Credit de Realizări Personale, Credit de Refinanțare cu durata de până la 5 ani și Credit Verde fără Ipotecă cu valori până la un maxim de 150.000 de lei.

Potrivit instituției, dobânda anuală fixă pentru un Credit de Realizări Personale începe de la 6,99% pe an în condițiile (i) încasării pe toata durata creditului a veniturilor în cont deschis la UniCredit Bank, (ii) atașării unei asigurări de viață și (iii) refinanțării unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale ale lor din România sau achiziționării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

„Începutul de an este, pentru mulți dintre noi, momentul oportun pentru planuri noi, iar prin această campanie, prin care am crescut suma maximă accesibilă pentru creditele noastre fără ipotecă pe o perioadă de 5 ani, vrem să rămânem aproape de clienți, pentru ca aceștia să aibă acces la ceea ce contează pentru ei. Totodată, credem în relații de parteneriat de lungă durată și, de aceea, răsplătim, prin dobânzi reduse față de dobânzile noastre standard la creditele de realizări personale, clienții care își încasează veniturile într-un cont deschis la UniCredit Bank și aleg să achiziționeze și un card de credit UniCreditCard Principal sau Premium sau să refinanțeze un credit extern”, afirmă Sorin Drăgulin, Presedinte Directorat UniCredit Consumer Financing.

Nu în ultimul rând, clienții pot alege să eficientizeze timpul petrecut în sucursale și să semneze documentația de credit și electronic, folosind o semnătură electronică calificată, atât pe tabletă, în sucursalele UniCredit Bank, cât și prin aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank.

Exemplu reprezentativ: pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank S.A. (“Banca”, intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), de 80.000 Lei, pe 60 luni, cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 87.200 lei)/ cu asigurare de viață cu prima de asigurare lunară**/ fără asigurare de viață: dobânda anuală fixă este de 6,99% / 6,99% / 8,99%, comision analiză dosar 300 Lei, eșalonat pe durata creditului în plăți lunare (perceput doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 0 Lei, comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank S.A. 8 Lei, rată lunară 1.740,92 Lei / 1.717,58 Lei (rate egale, include și cost asigurare de viață) / 1.677,21 Lei, valoarea totală plătibilă 104.935,03 Lei/ 103.535,11 Lei/ 101.112,93 Lei, DAE 7,80 (calculată la valoarea totală împrumutată de 87.200 Lei)/ 11,19%/ 10,07%.

Pentru exemplul de calcul reprezentativ și ipoteza de calcul DAE prezentate a fost luat în considerare comisionul de administrare cont curent care nu face parte dintr-un pachet de servicii multiple oferite de Bancă, în valoare de 8 Lei.

Exemplu reprezentativ: pentru un card de credit Principal fără Asigurare de viață atașată/ cu Asigurare de viață atașată (cu prima de asigurare lunară, de 0,5% din suma datorată, oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA), pentru o limită de credit de 5.367 Lei, perioadă de creditare 3 ani (36 luni) având o dobândă fixă de 26,99%/an pentru sumele din limita de credit utilizate la ATM și 24,99%/an pentru sumele utilizate la comercianți, suma lunară de plată (pentru rate egale) este de 313,71 Lei / 340,13 Lei, valoarea totală plătibilă 7.630,18 Lei / 8.139,1 Lei, iar DAE este de 31,33% / 39,2%.

DAE este calculată conform prevederilor legale în vigoare și cuprinde dobânda anuală fixă, comisionul de furnizare card de credit – emitere instrument de plată 39 Lei, comisionul anual de furnizare card de credit administrare instrument de plată de 39 Lei, comisionul utilizare ATM național sau internațional, în afara Grupului UniCredit, în valoare de 2%+ 4 Lei și, în cazul în care clientul optează pentru achiziționarea și a unei asigurări de viață, prima lunară de asigurare de viață de 0,5% din suma datorată, considerându-se că valoarea liniei de credit se retrage integral, 40% în numerar la ATM și 60% prin plăți la comercianți, la data acordării și nu se efectuează nicio retragere pe parcursul celor 36 de luni de rambursare.

Detalii despre toate condițiile de creditare și produsele oferite gasesti pe www.unicredit.ro si www.ucfin.ro.

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)