UniCredit România anunță că Apple Pay este acum disponibil pentru clienții săi. Apple Pay transformă modul în care utilizatorii pot efectua plăți, oferind un sistem ușor, sigur și care asigură discreție.

Apple Pay poate fi utilizat de toți deținătorii de carduri UniCredit, la toate terminalele din România care permit plăți contactless sau oriunde în lume unde sunt acceptate plățile contactless, unde pot plăti cu Apple Pay: (1) folosind Face ID-ul sau Touch ID-ul propriu; (2) prin Apple Watch; (3) online, în aplicații sau pe website-uri care acceptă Apple Pay, selectând Apple Pay ca metodă de plată la finalizarea comenzii și apoi folosind Face ID-ul sau Touch ID-ul propriu.


Cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, clienții pot face rapid și comod cumpărături în magazine, prin aplicații sau online, folosind orice tip de carduri de debit și credit UniCredit. Pentru a plăti cu Apple Pay, clienții UniCredit trebuie doar să dețină un dispozitiv compatibil și să își adauge cardul(urile) UniCredit în Apple Pay Wallet-ul lor.

Securitatea și confidențialitatea sunt esențiale pentru Apple Pay. Când clienții folosesc un card de credit sau debit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat pe dispozitiv, nici pe serverele Apple. În schimb, este alocat un identificator unic al contului, criptat și stocat în siguranță în zona securizată a dispozitivului clientului (Secure Element). Fiecare tranzacție este autorizată cu un cod de siguranță unic și dinamic.

„Prin lansarea Apple Pay pentru deținătorii de carduri din România facem încă un pas în direcția pe care ne-am asumat-o, de inovare și digitalizare, și suntem bucuroși să le putem oferi clienților noștri noi soluții care contează pentru ei – o metodă de plată simplă, rapidă și sigură, care le îmbunătățește experiența”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Apple Pay este ușor de setat iar utilizatorii vor continua să primească toate recompensele și beneficiile oferite de cardurile de credit și debit UniCredit. Cumpărăturile online, în aplicații și pe website-urile care acceptă Apple Pay se realizează simplu cu Touch ID sau cu Face ID doar prin dublu-click pe butonul lateral. Cu Apple Pay, clienții nu au nevoie să completeze manual formulare lungi sau să tasteze în mod repetat informațiile de livrare și facturare. Când plătesc pentru bunuri și servicii, în aplicații sau folosind Safari, Apple Pay funcționează pe modelele iPhone 6 sau mai noi, iPhone SE, iPad Pro, iPad (a cincea generație), iPad Air 2 și modelele iPad mini 3 și următoarele. Clienții pot folosi Apple Pay și în Safari, pe orice Mac produs în sau după 2012, cu sistem de operare macOS Sierra, și să confirme plata cu modelele iPhone 6 și mai noi, pe Apple Watch sau cu Touch ID, pe noul MacBook Pro și MacBook Air.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)