UniCredit a dat startul UEFA Champions League Trophy Tour in capitala Germaniei – si gazda a Finalei UEFA Champions League 2015 – Berlin. In cadrul impresionantului eveniment, fanii fotbalului, precum si publicul larg, pot admira Trofeul UEFA Champions League, dar si multe alte suveniruri valoroase, apartinand unor figuri marcante din lumea fotbalului, stranse in cadrul expozitiei “UniCredit Walk of Champions”.

Acestea vor putea fi vazute si in Bucuresti, timp de 3 zile, in perioada 4-6 octombrie 2013, in Piata George Enescu. In drumul spre Bucuresti, Trofeul va poposi si in alte 3 orase din tara noastra: Timisoara (Piata Operei) – 30 septembrie, Cluj-Napoca (Piata Unirii) – 1 octombrie si Brasov (Piata Sfatului)  – 2 octombrie.

Printr-un concept nou, UniCredit doreste ca anul acesta sa atraga si mai multi oameni cu fascinatia celei mai prestigioase competitii fotbalistice din Europa. Mult-doritul Trofeu va fi expus intr-un “balcon ceremonial”, care ii va transpune si mai mult pe vizitatori in atmosfera de sarbatoare.

Expozitia din acest an va aduce o serie de schimbari interesante, impreuna cu o aventura multimedia captivanta pentru utilizatori. Un elaborat sistem RFID va permite vizitatorilor o inregistrare simpla, care le va da voie sa interactioneze direct cu fiecare eveniment expozitional oferit – de la informatii exclusive despre suveniruri UEFA Champions League, la uimitoare caracteristici de realitate augmentata, la participarea la jocuri si concursuri. Noua tehnologie ii va conecta si mai mult pe vizitatori cu lumea digitala, permitandu-le sa isi impartaseasca experientele, fotografiile si emotiile legate de UEFA Champions League Trophy Tour direct pe profilele lor din retelele sociale.

Toti fanii din Bucuresti sunt invitati sa se preinregistreze pe: www.unicredittiriac.ro/ucl.

O alta noutate remarcabila a turneului de anul acesta este prezenta proaspat-numitului Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League, Fabio Capello. Actualul antrenor al echipei nationale a Rusiei va insoti Trofeul. Alaturi de Fabio Capello, multe alte vedete UEFA Champions League si ambasadori locali vor contribui la fascinatia din jurul UEFA Champions League Trophy Tour 2013. Ambasadorul din Romania este Miodrag Belodedici.

Fabio Capello, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League: “UniCredit a creat un eveniment uimitor in jurul spiritului UEFA Champions League si este o placere pentru mine sa fiu parte din editia de anul acesta a UEFA Champions League Trophy Tour. Momentul in care am ridicat trofeul in aer m-a miscat. Impartasirea acestui sentiment de emotie si bucurie cu fani din toata Europa pe parcursul acestui turneu este o experienta minunata si o ocazie importanta de a le multumi pentru sprijinul si daruirea acordate.”

UEFA Champions League Trophy Tour a devenit o punte foarte importanta pentru UniCredit in legatura cu fanii, de-a lungul anilor. Pana acum, Trofeul a vizitat in total 13 tari europene diferite, parcurgand peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani si a le oferi oportunitatea extraordinara de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

Dupa ce paraseste Berlinul, Trofeul UEFA Champions League prezentat de UniCredit va vizita alte 4 capitale europene :
Budapesta/ Ungaria: 27 – 29 September
Bucuresti/ Romania: 04 – 06 Octombrie
Sarajevo/ Bosnia-Hertegovina: 11 – 13 Octombrie
Sofia/ Bulgaria: 18 – 20 Octombrie

Mai multe informatii despre sponsorizarea oficiala sunt disponibile pe www.unicredit.eu/champions. De asemenea, pe pagina de Facebook a Unicredit Tiriac Bank: https://www.facebook.com/UniCreditTiriacBank puteti gasi aplicatia “Drumul catre Trofeu”.

Despre UniCredit

UniCredit este o institutie financiara internationala de top, cu o prezenta puternica in 20 de tari europene si avand reprezentante in 50 de piete, cu aproximativ 9.200 de sucursale.

In Europa Centrala si de Est, UniCredit detine cea mai mare retea bancara internationala, cu peste 3.600 de sucursale si puncte de lucru.  Grupul este operational in urmatoarele tari: Austria, Azerbaidjan, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia,

Republica Ceha, Estonia, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)