Raiffeisen Leasing lanseaza un produs pentru achizitionarea de vehicule comerciale noi si second-hand, in cadrul unui parteneriat de exclusivitate, incheiat cu EVW Holding SRL, unicul importator oficial DAF in Romania. Pana la data de 31 decembrie 2013, clientii beneficiaza de o reducere la pretul de lista intre 5 – 12% pentru vehiculele comerciale noi si de 6 luni garantie drive-line, pentru vehiculele comerciale second-hand, facilitati oferite in exclusivitate prin finantare de la Raiffeisen Leasing.

Noul produs de finantare este disponibil atat in Lei, cat si in Euro, si ofera costuri reduse fata de conditiile standard, avand o dobanda totala de 7,4% la Lei, variabila in functie de Robor la 1 luna si 4,7% la Euro, variabila in functie de Euribor la 3 luni.

„Am constatat ca exista un interes sporit in randul clientilor nostri pentru achizitionarea de camioane si remorci. Acestea au insemnat anul trecut 60% din totalul volumului de vehicule finantate, trend care s-a mentinut si in primul trimestru al acestui an.

Dorim ca prin noul produs de finantare sa le oferim clientilor o noua oportunitate, care sa raspunda cat mai bine nevoilor de dezvoltare a afacerii acestora”, a declarat Felix Daniliuc, Director General Raiffeisen Leasing.
Produsul va fi disponibil incepand cu luna iunie atat direct, la sediile Raiffeisen Leasing, cat si prin peste 500 de agentii Raiffeisen Bank din tara.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)