Visa și Revolut își extind parteneriatul de succes din Europa, adăugând 24 de noi piețe la nivel global unde vor oferi mai multe opțiuni și flexibilitate utilizatorilor în ceea ce privește gestionare finanțelor personale

Visa și Revolut își va extind accelerat business-ul la nivel global

Cu ajutorul brandului Visa și a gradului său mare de acceptare la nivel internațional, Revolut va putea să își ofere produsele către cinci noi regiuni, ajungând să fie prezent pe 24 de noi piețe, dintr-un total global de 56 de piețe. Conform parteneriatului, Revolut va emite carduri sub sigla Visa în țările incluse în planul său de expansiune internațională.

Revolut le oferă consumatorilor o serie de servicii digitale financiare disponibile printr-o aplicație mobilă, acestea incluzând schimb valutar, bugetare, plăți între utilizatori, toate legate la un card Visa. Având la bază succesul înregistrat de acest parteneriat în Europa, Visa va facilita lansarea Revolut inițial în Australia, Brazilia, Canada, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore și Statele Unite ale Americii, urmând ca listei să se adauge și Argentina, Chile, Columbia, Hong Kong, India, Coreea, Malaezia, Mexic, Filipine, Arabia Saudită, Africa de Sud, Taiwan, Thailanda, Ucraina și Vietnam.

„Suntem entuziasmați să construim pe baza parteneriatului existent cu Visa, lider în lume în ceea ce privește plățile electronice, fapt ce va transforma în realitate viziunea noastră comună despre experiențele de plată ușoare și inovatoare”, a declarat Nikolay Storonsky, fondator și CEO Revolut. „Noul parteneriat încheiat la nivel global cu Visa vine într-un moment excelent pentru Revolut, întrucât ne extindem pe o serie de noi piețe pentru a oferi consumatorilor mai mult control, flexibilitate și funcționalități inovatoare, de care utilizatorii noștri europeni se bucură de ani de zile.”

„Revolut a făcut pași extraordinari în a oferi experiențe unice și inovatoare utilizatorilor din Europa. Suntem, așadar, încântați să ne extindem parteneriatul în condițiile în care Revolut își urmărește planurile ambițioase de extindere și va aduce creșteri semnificative în rețeaua Visa”, a spus Jeni Mundy, UK & Irlanda Managing Director, Visa.

„Dat fiind că Visa și cardurile emise sub această siglă sunt acceptate la aproape 54 de milioane de comercianți din peste 200 de țări, putem spune clar că avem scalabilitatea, experiența și expertiza necesare pentru a ajuta fintech-uri precum Revolut să se extindă la nivel global.”

Visa și Revolut au construit un parteneriat solid în ultimii patru ani. Alternativa bancară digitală a început să emită carduri sub sigla Visa către clienții din Europa în Iulie 2017. Din acel moment, Revolut a încurajat extinderea rețelei Visa și potențialul de a atinge rapid expansiunea globală, inclusiv prin emiterea de carduri Visa în fiecare piață europeană majoră.

În ultimii patru ani, Revolut s-a aflat în linia întâi în ceea ce privește inovația financiară globală. Printr-un efort comun de a-i ajuta pe utilizatori să își gestioneze mai bine banii digital, Revolut și Visa le vor pune acestora la dispoziție:

● Servicii bancare flexibile, personalizate și ușoare: Utilizatorii Revolut pot primi instantaneu notificări cu privire la cheltuielile efectuate, analize ale cheltuielilor și bugetelor lunare, desfășurate pe categorii. Opțiunea de a folosi concomitent aplicația Revolut și interfețele Visa de programare de aplicații (API), inclusiv Serviciul Visa Token și Payments Attribute Account Inquiry, precum și cardurile Visa preplătite sau de debit, le vor oferi consumatorilor siguranța și viteza la care aceștia se așteaptă ori de câte ori utilizează Visa.
● Ușurință, schimb valutar excelent: Fiind una dintre cele mai accesibile opțiuni, utilizatorii Revolut pot cheltui oriunde în lume în peste 150 de monede și pot deține și schimba până la 29 de monede, la care se adaugă criptomonede direct din aplicație, folosind cursul de schimb interbancar.
● Plăți P2P: Doar printr-o apăsare de buton, utilizatorii pot trimite și cere bani instantaneu și gratuit către și de la orice utilizator Revolut din lume și pot împărți nota de plată la baruri și restaurante.

Parteneriatul global dintre Visa și Revolut vine în contextul angajamentului pe termen lung al Visa față de fintech-uri și susține prioritățile strategice de business ale companiei, care includ:
● Visa Direct, platforma Visa care permite plăți mai rapide către un miliard de conturi financiare din întreaga lume
● Suita de soluții de plată B2B a Visa pentru întreprinderi mici și medii și multinaționale
● Angajamentul Visa de a aduce opțiuni de plăți digitate celor care nu au acces la soluții bancare prin programe cu impact social

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)