Volksbank extinde facilitatile oferite in cadrul pachetelor de cont curent pentru Persoanele Fizice. Incepand din 23 Septembrie, Volksbank va oferi trei pachete noi de conturi curente: Contul Start, Contul Complet si Contul Premium, care ofera acces gratuit la o serie de servicii cu valoare adaugata, se arata intr-un comunicat de presa al Volksbank.

Volksbank este prima banca din Romania care include in mod gratuit, in serviciile atasate contului curent si asigurari oferite printr-un parteneriat cu Allianz: asigurari pentru cheltuieli neprevazute cu locuinta, pentru asistenta medicala in caz de accident, pentru cheltuielile generate de intreruperea calatoriilor. Volksbank percepe un singur comision lunar de administrare, de 4, 8, respectiv 20 Lei, in functie de tipul de pachet ales, pentru toate serviciile incluse in pachet.

”In ultimii ani, am invatat multe despre nevoile si asteptarile clientilor in ceea ce priveste serviciile bancare. Vrem ca Volksbank sa se diferentieze de restul bancilor de pe piata, atat prin costuri competitive, cat si prin serviciile oferite. De aceea, lansam Contul Start, Contul Complet si Contul Premium, care ofera acces la o gama variata de servicii, raspunzand astfel nevoilor diferite ale clientilor”, declara Marius Istrati, sef Departament Dezvoltare Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Toate pachetele de cont curent oferite de Volksbank includ un cont curent, un card de debit si acces la Internet Banking. in cazul pachetelor superioare, se adauga servicii suplimentare – cont in valuta, card multivaluta, asigurari, plati gratuite, Info SMS. O alta facilitate, inclusa in noile pachete de cont curent, este posibilitatea de a utiliza, in decursul unei luni, pana la 300 de lei din descoperitul de cont aprobat, fara a datora dobanda.

Despre Volksbank

Fondata in 2000, Volksbank este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 150.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 4.4 miliarde Euro.

Banca are 132 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari.

Volksbank isi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partener de incredere al acestora.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)