La aniversarea a 12 ani de la intrarea pe piata din Romania, Volksbank lanseaza creditul de consum fara ipoteca cu dobanda fixa, de 12%. Creditul este disponibil doar in Lei si are o durata maxima de 5 ani. In perioada promotiei, pana pe 31.07.2012, creditul va fi oferit cu o dobanda fixa de 12% pe toata durata de rambursare, mai avantajoasa decat costul standard, de 14,5%.

„Marcam aniversarea a 12 ani de prezenta Volksbank pe piata romaneasca prin completarea ofertei noastre cu creditul de consum cu dobanda fixa de 12%, care este si singurul cost al creditului. Clientii vor fi protejati impotriva riscului valutar, riscului de crestere a dobanzii si vor primi gratuit asigurarea de viata”, declara Marius Istrati, seful Departamentului Dezvoltare Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank.

In plus, Volksbank ofera gratuitate la doua plati lunare, pe toata durata creditului, clientilor care, pe langa creditul cu dobanda fixa, contracteaza si un Cont Simplu. Acesta include acces la doua conturi curente (Lei si Euro), un card multi-valuta si acces la Internet Banking, comisionul pentru toate aceste servicii fiind de doar 3 Lei pe luna.
In cazul unui credit de 25.000 de Lei, contractat pe 5 ani, rata lunara este de 559,11 Lei cu DAE este 12,94%. Valoarea totala platibila este de 33.546,60 Lei.

Caracteristici produs:

Suma maxima finantata: 45.000 de Lei
Perioada de creditare: max 5 de ani
Asigurare de viata: oferita gratuit de Volksbank

Comision cont curent si Internet Banking: 3 Lei/luna

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)