Odata cu aniversarea celor 12 ani de activitate, Volksbank lanseaza Overdraftul Aniversar pentru persoane juridice, in Lei, cu dobanda fixa de 12% in primul an, si cu posibilitate de prelungire, in acest caz dobanda devenind variabila, fara garantii si far alte comisioane (analiza, aprobare, administrare, etc)

In plus, companiile care vor achizitiona facilitatea Overdraft in perioada campaniei aniversare, vor beneficia de reduceri cu pana la 50% la comisioanele platilor (intra si interbancare) aferente conventiei de virare salarii. Astfel, compania va plati pentru transferul intrabancar al salariului catre un angajat doar 0,5 Lei.

In cazul unui client nou cu o cifra de afaceri anuala de 450.000 Lei si cu un risc scazut (situatie financiara solida), suma maxima pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs, Overdraft Aniversar, este de 37.500 Lei (suma maxima aferenta cifrei de afaceri lunare).

In cazul unui client existent cu o cifra de afaceri anuala de 4.500.000 Lei, suma maxima pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs este de 120.000 Lei (suma maxima pentru acest produs).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)