www.ilikebanking.ro le ofera utilizatorilor ocazia de a participa la concertul trupei Pink Martini, care va avea loc la Sala Palatului, in data de 15 octombrie 2013, ora 20.00. Cele 10 bilete puse la bataie in cadrul tombolei sunt oferite de Volksbank.

Pentru a intra in concursul care te poate trimite la evenimentul Pink Martini, trebuie sa dai like si share paginii Facebook a site-ului www.iLikeBanking.ro (disponibila la https://www.facebook.com/ilikebanking?ref=hl). Prin tragere la sorti vor fi selectati 5 castigatori, care vor intra in posesia a cate doua invitatii la concertul Pink Martini, asigurate de Volksbank, partener www.iLikeBanking.ro.

Pink Martini, cocktail de muzica servit cu pasiune

Pink Martini a fascinat audientele din toata lumea cu stilul lor special, denumit de critici ca fiind ”muzică vintage”. Considerata un adevarat fenomen, mica orchestra a luat fiinta in 1994 in Oregon, Statele Unite ale Americii. In 1997, Pink Martini debuta pe plan european la Festivalul de la Cannes, cucerind audienta cu o combinatie inedita de muzica clasica, jazz, pop si latino.

De la sonoritati clasice la jazz ori ritmuri latino, pana la piese romanesti sau coloane sonore celebre, Pink Martini canta muzica lumii: ”Quizas, Quizas, Quizas”, “Sympathique”, “Donde Estas Yolanda?”, “Una Notte a Napoli”, “Let’s Never Stop Falling In Love” sau “Hang On Little Tomato”. Si-au facut un obicei din a-si sustine concertele din Romania, nu numai din Capitala, cu casa inchisa.

Anul trecut, aflati in Bucuresti tot la invitatia Events, au cantat in premiera in limba romana, in fata unei sali arhipline, coverul piesei “Pana cand nu te iubeam” a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. “Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”, le-a spus Storm Large celor peste 4000 de fani prezenti atunci, care au aplaudat-o in picioare.

Cu senzationala Storm Large din nou la ancora si Thomas Lauderdale (pian), fanii se pot astepta la un concert de zile mari, asa cum Pink Martini a avut intotdeauna la Bucuresti. Spectacolul este organizat de Events. De curand, formatia Pink Martini a lansat un cover dupa piesa Mariei Tanase “Pana cand nu te iubeam”, marcand astfel un secol de la nasterea “reginei” cantecului popular romanesc.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)