Volksbank Romania a lansat o noua versiune a serviciului Internet Banking, cu un nou design si functionalitati imbunatatite, au declarat reprezentantii bancii, potrivit Agerpres. Inca de la conectare, de pe prima pagina, clientii au acces rapid la toate informatiile despre produsele si serviciile utilizate, precum soldul conturilor curente, depozitelor si cel al creditelor, precum si ultimele tranzactii efectuate.

‘Mediul online este un canal alternativ caruia ii acordam din ce in ce mai multa atentie si care permite tranzactionarea si gestionarea produselor bancare cu costuri minime atat pentru banca cat si pentru client ‘, a declarat Marius Balcanu, sef Dezvoltare Servicii Online si Strategie de Portofoliu.

Prin noua solutie de Internet Banking clientii bancii au posibilitatea de a putea tranzactiona intre conturile proprii si in afara orelor bancare, de a-si gestiona setarile de acces, de a schimba numele de utilizator si reseta parola, fara a se prezenta la banca, au posibilitatea constituirii si lichidarii produselor de tip plan de economii si introducerea direct-debitului si a platilor recurente, ce pot fi folosite inclusiv pentru rambursarea ratelor.

Banca ofera serviciul de Internet Banking gratuit in cadrul pachetelor de produse si servicii care includ conturi curente si un card.

Pana la 31 Decembrie 2012, clientii persoane fizice Volksbank beneficiaza de oferte promotionale exclusiv pe Internet Banking, precum bonus de 0,5% pe an la dobanda oferita la Depozitul Sigur, in lei constituit prin Internet Banking. La depozitul pe 12 luni, dobanda este 7% pe an, in loc de 6,5%, 50% din valoarea comisioanelor aferente tranzactiilor efectuate prin Internet Banking sunt returnate automat clientilor care detin si un Cont de Economii in aceeasi moneda. De exemplu, din valoarea de 3 lei a unui comision OP interbancar, 1,5 lei sunt returnati in Contul de Economii. Internet Banking este gratuit pe viata pentru clientii care contracteaza un Credit de consum fara garantie imobiliara, cu dobanda fixa.

Prin intermediul serviciului Internet Banking de la Volksbank se pot efectua plati interne si externe, in lei sau in valuta, intra si interbancare, deschidere de conturi curente si conturi de economii in lei sau valuta, constituire si lichidare depozite, plata ratelor la credite, programare ordine de plata periodice (standing orders), plati viitoare – ordine de plata singulare care au indicata o anumita zi de executie a platii, alta decat ziua curenta, schimburi valutare la curs ferm si curs negociat, rapoarte: extrase de cont, istoric operatiuni, vizualizare solduri, situatie financiara, plati facturi si direct debit, setare Info SMS, administrare carduri bancare, plati multiple prin import de fisier.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)