Volksbank Romania invita copiii si parintii la “Sambata micilor bancheri”, un proiect educational destinat copiilor cu varste cuprinse între 5 si 12 ani, prin intermediul caruia acestia învata cum functioneaza o banca si cum sa cheltuiasca banii într-un mod responsabil.

Sambata, 19 Iulie, între orele 11:00 – 14:30, sucursala Volksbank din str. Dr. Felix, nr. 63-69, Bucuresti, îsi deschide portile si asteapta parintii si copiii pentru un schimb de carti si o introducere în lumea fascinanta a banilor. “Micii bancheri” sunt invitati sa aduca la sucursala bancii o carte pe care au citit-o si vor primi, la schimb, din partea Volksbank, o alta nou-nouta. Mai mult decat atat, pe cei mici îi asteapta un tur de sucursala interactiv si o poveste scrisa special pentru ei, de catre autoarea Simona Tache – “Povestea pusculitei”.

Schimb de carti si pregatirea viitoarelor generatii în ceea ce priveste responsanilitatea financiara. Acest demers are la baza cauze cat se poate de obiective. Statisticile din ce în ce mai îngrijoratoare privind rezultatele slabe în sistemul educational, scaderea dramatica a lecturii în randul copiilor, dar si lipsa unei educatii financiare elementare.

Cartile colectate vor fi donate bibliotecilor municipale si comunale. Intr-un efort comun de a încuraja lectura si de a ajuta comunitatile locale în care Volksbank îsi desfasoara activitatea, volumele colectate de la cei mici vor fi donate bibliotecilor municipale si comunale din zonele în care are loc actiunea.

Sambata micilor bancheri continua în saptamanile care urmeaza si în alte orase din tara:
Brasov (26 iulie), Constanta (2 august), Timisoara (9 august), Iasi (23 august), Cluj (30 august), Craiova (6 septembrie), Curtea de Arges (6 septembrie), Medias (20 septembrie) si Sighisoara (20 septembrie).

Despre Volksbank

Fondata în anul 2000, Volksbank Romania este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 190.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 3.1 miliarde Euro ( Decembrie, 2013).

Banca are 135 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari. Volksbank îsi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partner de încredere al acestora.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)