Volksbank anunta noua oferta de produse destinate IMM-urilor. Pachete de servicii destinate companiilor includ acces gratuit la un cont curent in Lei sau in valuta, un card de debit Visa Business si acces la Internet Banking, precum si gratuitati la operatiuni bancare curente. Pentru toate aceste servicii, banca percepe un comision lunar unic. Costurile sunt cu pana la 75% mai reduse fata de cele aferente contractarii separate a fiecarui serviciu. „Segmentul IMM-urilor a devenit unul strategic pentru Volksbank odata cu adoptarea noii strategii pentru 2010-2015. Vrem sa oferim servicii competitive, care sa raspunda nevoilor de baza ale clientilor”, a declarat Lucian Cojocaru, Vicepresedinte Volksbank Romania.

Conceptul umbrela „Afaceri prin Internet Banking” destinat operatiunilor curente ale IMM-urilor ofera patru optiuni– S, M, L, XL –  adaptate volumului de activitate al clientilor si implicit numarului de operatiuni bancare. De asemenea, Volksbank ofera clientilor posibilitatea de a verifica modul in care partenerii de afaceri isi respecta termenele de plata aferente cecurilor si biletelor la ordin, optiunile incluzand si interogari gratuite ale CIP (Centrala Incidentelor de Plata) administrata de BNR.

Optiunea S
Cost: 7 Euro/luna
Servicii incluse: Cont curent,Visa Business, Card de debit, Internet Banking
Gratuitati: o retragere de la ATM Volksbank, 5 incasari, 5 plati interbancare prin Internet Banking, o interogare CIP
Reduceri: un schimb valutar la curs negociat (reducere de 10% din spreadul standard)

Optiunea M
Cost: 15 Euro/luna
Servicii incluse: Cont curent, Card de debit Visa Business, Internet Banking
Gratuitati: o plata in valuta prin Internet Banking, 2 retrageri de la ATM Volksbank, 7 incasari in Lei, 7 plati interbancare in Lei, prin Internet Banking, 5 interogari CIP
Reduceri: 2 operatiuni de schimb valutar la curs negociat (reducere de 10% din spreadul standard)

Optiunea L
Cost: 25 Euro/luna
Servicii incluse: Cont curent, Card de debit Visa Business, Internet Banking
Gratuitati: 2 plati in valuta prin Internet Banking, 3 retrageri de la ATM Volksbank, 10 incasari in Lei, 10 plati interbancare in Lei prin Internet Banking, 10 interogari CIP
Reduceri: 3 operatiuni de schimb valutar la curs negociat (reducere de 10% din spreadul standard)

Optiunea XL
include o gama larga de operatiuni si conturi curente, cat si solutii de cash management , cu costuri semnificativ  reduse fata de cele aferente contractarii separate a fiecarui serviciu.

Sunt de asemenea valabile gratuitatile si reducerile regasite in cadrul optiunii L

Clientul isi poate alege valabilitatea optiunii XL- 6/9/12 luni calendaristice in functie de volumul tranzactional

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)