Dupa ce Omer Tetik a ales sa mearga la Banca Transilvania, Adunarea Generala a Actionarilor Credit Europe Bank Romania a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru functia de Presedinte al bancii si Presedinte al Consiliului de Administratie. Yakup Cil a ocupat anterior pozitia de Vicepresedinte al bancii.

Schimbarile in structura organizatorica aprobate de catre Adunarea Generala a Actionarilor vor fi trimise pentru aprobare catre Banca Nationala a Romaniei.

Yakup Cil face parte din conducerea executiva din 2011 cand a fost numit Director al Diviziei Corporate, fiind ulterior confirmat ca Vicepresedinte al bancii.

Inainte de a se alatura Credit Europe Bank Romania, Yakup Cil a ocupat timp de 5 ani functia de Director si apoi Vicepresedinte Asociat al Diviziei Corporate in cadrul Credit Europe Bank Rusia. in cadrul CEB Rusia a jucat un rol important in dezvoltarea operatiunilor bancare corporate si a centrelor regionale ale bancii.

Yakup Cil a absolvit Facultatea de Economie si stiinte Administrative in cadrul Universitatii Tehnice din Ankara.

Schimbarile aprobate astazi de catre actionarii bancii reconfirma angajamentul bancii pentru dezvoltarea operatiunilor sale in Romania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)