UniCredit Bank

UniCredit Bank își premiază clienții care accesează un credit ipotecar sau imobiliar în perioada 02 august 2021 – 01 octombrie 2021 cu un cadou de casă nouă. Banca oferă un premiu în valoare netă de 2.000 de lei.

Campania este disponibilă atât clienților noi ai băncii cât și clienților existenți care depun o cerere de credit în perioada campaniei și se referă atât la creditele acordate pentru achiziția unei case / locuințe, cât și la cele pentru refinanțarea unui credit ipotecar / imobiliar acordat de o altă bancă. Potrivit băncii, excepție fac împrumuturile ipotecare acordate în cadrul programului Noua Casă.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail, UniCredit Bank, explică: „Venim în întâmpinarea clienților noștri care aleg în această perioadă să își cumpere casa visată cu un credit de la UniCredit Bank cu un cadou: 2.000 de lei pe care pot să îi folosească așa cum doresc. Vedem la nivel social o schimbare care, credem noi, va persista: oamenii caută spații mai mari, poate mai aproape de parcuri și nu de locul de muncă, sau în afara orașelor. Pentru toți aceștia, continuăm să promovăm produse care să răspundă cât mai bine nevoilor lor – de exemplu, în această perioadă desfășurăm o campanie dedicată Creditului Verde pentru Casă, un produs de finanțare imobiliară cu dobândă fixă în primii cinci ani”.

Pe site-ul http://www.unicredit.ro/ pot fi consultate regulamentul campaniei și oferta UniCredit Bank de credite destinate achiziției de locuințe sau pentru refinanțarea creditelor ipotecare/imobiliare.

Citește și

Credit verde vs. credit standard! Am analizat cum se raportează băncile la finanțarea sustenabilă și am comparat costurile împrumuturilor pentru achiziția unei locuințe verzi

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)