OTP Bank Romania anunta lansarea unei oferte speciale la depozitele in lei. Pana la finalul lunii iulie, banca iti ofera dobanzi pentru depozitele la termen in lei pe 3 luni, de pana la 3,90%. Prin aceasta oferta, banca ajunge in top 3 cele mai avantajoase dobanzi oferite clientilor (cu sume mai mari de 50.000 lei). Dupa TBI Bank (4%) si Piraeus Bank (3,95%), oferta OTP pentru depozitele la 3 luni, se situeaza pe locul 3.

Cele mai recente studii arata ca romanii prefera, momentan, sa-si tina banii acasa decat sa-i duca la banca si sa nu obtina dobanzi avantajoase. Citeste aici

Banca vine in intampinarea clientilor si cu bonusuri.

OTP Bank ofera bonusuri suplimentare de 0.30% fata de dobanda standard pentru depozitele in lei constituite prin OTPdirekt – Internet Banking si pentru depozitele constituite in cadrul pachetelor adresate persoanelor fizice.

Oferta OTP Bank valabila pana la 31 iulie 2014

OTP Bank anunta o rata de dobanda de 3.75% pentru sume intre 100 RON si 11.999 RON, 3.85% pentru depozite cuprinse intre 12.000 RON si 49.999 RON si 3.90% pentru depozite care depasesc 50.000 RON.

“La aniversarea a 10 ani pe piata din Romania, lansam o oferta speciala la depozitele in lei. De 10 ani, misiunea noastra este sa construim si sa consolidam parteneriate puternice si durabile cu clientii nostri, bazate pe transparenta si incredere. Vom continua sa identificam solutii eficiente si simple, adaptate mediului economic in schimbare si nevoilor financiare reale ale clientilor nostri”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. incepand cu data de 30 decembrie 2010, limita de garantare a depozitelor a fost majorata de catre Fond la 100.000 EUR, echivalent in lei pentru fiecare titular de cont.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)