Facebook pe computer, pe telefon si acum… in portofel. Reteaua de socializare Facebook a anuntat lansarea unui card fizic, Facebook Card, reutilizabil, cu ajutorul caruia mergeti la cumparaturi din fata calculatorului.Poti trimite prietenilor sume cadou pentru magazinele partenere, selectate de tine. In viitor, cardul ar putea fi folosit si pe post de portofel virtual. Lansarea va fi treptata si este doar pentru utilizatorii din SUA, pentru moment.

Utilizatorii Facebook pot vedea o noua optiune in contul lor, numita “charge it”, prin intermediul careia reteaua sociala acorda cadouri in lumea reala, cu ajutorul carora utilizatorii pot face cumparaturi in magazinele de retail, cadou reutilizabile, care va permite sa pastrati solduri monetare de la comerciantii cu amanuntul diferite pe acelasi card.

 

“Cardul poate detina mai multe solduri cadou.”

Facebook va permite utilizatorilor sa trimita “prietenilor” un card cadou de la Sephora, Jamba Juice, Olive Garden, Target. Potrivit Facebook, aceste carduri cadou nu sunt doar reutilizabile, dar ele pot fi incarcate cu sume pentru mai multe cadouri.

 

Un utilizator poate oferi cardul unui prieten, dupa ce in prealabil il incarca cu o suma de cheltuit. Destinatarul primeste cardul prin posta, in cateva zile. Cardul poate fi folosit in reteaua retailerului care a fost ales la incarcarea lui electronica.  “Prietenul tau va fi notificat imediat cu privire la darul tau, si va primi o notificar pe mail câteva zile mai tarziu,” a declarat compania. “De indata ce soseste, prietenul tau poate utiliza cardul la comerciantul ales, pentru suma pe care a-ti daruit.”

 

 

Citeste si

Facebook Bank

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)