Grupul francez de telecomunicatii Orange a preluat o participatie majoritara de 65% din actiunile bancii franceze Groupama Banque, care va forma o noua entitate denumita Orange Bank.  Operatorul de telecomunicatii francez  Orange a anuntat ca intra pe piata bancara in ianuarie 2016. Compania a creat Orange Bank, a carei lansare este planificata pentru inceputul anului 2017, in Franta, urmand apoi sa atace si alte piete europene, cum ar fi Spania sau Belgia.

Grupul de asigurari Groupama va pastra restul de 35% din actiunile acestei banci. Orange Bank va oferi conturi curente, conturi de economii, imprumuturi, asigurari si servicii de plata si are drept obiectiv atragerea a peste doua milioane de clienti.

Citeste aici despre Orange Bank

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)